The global benchmark
for workplace language skills

Les Proves

BULATS ofereix una sèrie de proves per satisfer diferents necessitats:

Proves amb ordinador - ràpida i precisa evaluació del llenguatge

BULATS Online Reading and Listening test- una prova ràpida i precisa basada en ordinador de les habilitats de comprensió oral i lectura online

BULATS Online Speaking test- una prova d'habilitats de conversa en línia

BULATS Online Writing test- una prova d'escriptura en línia

Pot combinar les proves per avaluar les quatre habilitats del llenguatge, o poden ser utilitzats en diverses combinacions , o cada prova es pot utilitzar de forma independent. La flexibilitat total de BULATS li permet adaptar-se a diferents situacions.

Totes les proves són rellevants per a les persones que utilitzen l'idioma en el treball. Es cobreixen temes com ara descripcions de llocs de treball, empreses i productes, viatges, gestió i màrqueting, servei al client, planificació, informes, missatges telefònics, correspondència de negocis i presentacions. Les tasques dels exàmens són pràctiques, per exemple, prendre un missatge telefònic, el control d'una carta, una presentació, la comprensió d'un article, escriure un informe.

Copyright © 2012 · Trainingtutor

Contacte: info@trainingtutor.net Tlf.937 555 080 - 637 037 150 FAX: 93 741 91 38. Direcció: Jaume Balmes, 37 08301 Mataró.