Trainingtutor   FaceBook Twitter

Educació


Implementi solucions e-learning en la seva oferta formativa.

tr@iningtutor disposa de la més àmplia oferta formativa online per a Centres Educatius des de primària a universitats o formació professional.

Un catàleg de més de 300 cursos en modalitats off-line, online li permetrà disposar de matèries que fàcilment podrà incorporar en els seus currículums oficials, bé com a formació transversal complementària fora de l'horari escolar o bé en programes de formació ocupacional i contínua.

Disposar de sistemes e-learning en el seu centre educatiu li suposa un avantatge competitiu important, és una millora qualitativa en l'ensenyament impartit, beneficia els seus alumnes que es familiaritzen amb les TIC's, els motiva i fidelitza i millora l'ambient educatiu global de la seva Centre de Formació.

Estimula i motiva als seus professors en utilitzar avançades solucions tecnològiques en l'ensenyament ja que els aporta nous instruments pedagògics que fan les classes més amenes i divertides i afavoreix la comunicació amb els seus alumnes millorant el rendiment dels mateixos i l'ambient escolar.

Afavoreix la formació contínua dels seus professors ja que l'ampli catàleg de cursos transversals de diferents àrees segur que serà del seu interès, bé per a la seva formació personal o per incorporar-los en els seus plans d'estudis oficials.

tr@iningtutor, com a distribuïdor a Espanya de RosettaStone ®, posa a la seva disposició Aula RosettaStone ® amb els seus 31 idiomes per incorporar en els seus plans d'estudi o per a la formació del seu personal i professorat. Més de 10.000 centres de formació en més de 150 països ja coneixen els seus avantatges i l'utilitzen amb gran èxit.


Centres privats de formació NO regulada


Uneix-te a una gran Xarxa de Centres

tr@iningtutor és el millor aliat per al seu Centre de Formació tant en ensenyament privat transversal, com en la formació d'adults, la formació ocupacional i contínua.


+INFO

LiveZilla Live Chat Software

Accés al campus

Campus Avança
Campus Trainingtutor
Campus Adalid
Campus RosettaStone

Notícies

Cursos SOC 2018-2019
17-12-2018
Cursos SOC 2018-2019

Nous cursos subvencionats per persones en situació d'atur!!! 

Ja podeu fer la inscripció als cursos que es realitzaran al nostre centre de Mataró i Barcelona.


+info

Cursos Online Subvencionats per treballadors en actiu i en situació d'atur
13-11-2018
Cursos Online Subvencionats per treballadors en actiu i en situació d'atur Coneix la nostra oferta de cursos subvencionats pel Ministerio de Empleo i Fundae. Tenim cursos en Modalitat Online i Presencial al nostre centre de Mataró. 

Més info: http://trainingtutor.net/cursos.php

+info

Xarxes Socials 2.0
25-09-2018
Xarxes Socials 2.0

Últimes places disponibles!!! 

Curs subvencionat de la convocatòria FOAP 2017

Inici: Del 09-10-2018 al 26-10-2018

Horari: dies 09*-10-16-19-23-25 i 26 de 9:00 a 13:15 (*de 09 a 13:30)

Durada: 30 Hores

Centre: Mataró

Curs dirigit principalment a treballadors en situació d'atur que hagin cursat anteriorment una acció formativa corresponent a FOAP 2017: 

- Nivell d'estudis exigit. ESO o equivalent

 

+info

Vols rebre el nostre newsletter?

INSCRIU-ME

Els nostres clients


finalContent
FaceBook Twitter
Copyright © 2010 · Trainingtutor
Aquest web està optimitzat per una resolució de 1024 x 768px o superior.
Valid XHTML 1.0 Strict CSS Válido

Powered by LA TACA

Internet Explorer 6+
Mozilla Firefox 3+.
Opera 9+
Safari 4+