Trainingtutor   FaceBook Twitter

Educació


Implementi solucions e-learning en la seva oferta formativa.

tr@iningtutor disposa de la més àmplia oferta formativa online per a Centres Educatius des de primària a universitats o formació professional.

Un catàleg de més de 300 cursos en modalitats off-line, online li permetrà disposar de matèries que fàcilment podrà incorporar en els seus currículums oficials, bé com a formació transversal complementària fora de l'horari escolar o bé en programes de formació ocupacional i contínua.

Disposar de sistemes e-learning en el seu centre educatiu li suposa un avantatge competitiu important, és una millora qualitativa en l'ensenyament impartit, beneficia els seus alumnes que es familiaritzen amb les TIC's, els motiva i fidelitza i millora l'ambient educatiu global de la seva Centre de Formació.

Estimula i motiva als seus professors en utilitzar avançades solucions tecnològiques en l'ensenyament ja que els aporta nous instruments pedagògics que fan les classes més amenes i divertides i afavoreix la comunicació amb els seus alumnes millorant el rendiment dels mateixos i l'ambient escolar.

Afavoreix la formació contínua dels seus professors ja que l'ampli catàleg de cursos transversals de diferents àrees segur que serà del seu interès, bé per a la seva formació personal o per incorporar-los en els seus plans d'estudis oficials.

tr@iningtutor, com a distribuïdor a Espanya de RosettaStone ®, posa a la seva disposició Aula RosettaStone ® amb els seus 31 idiomes per incorporar en els seus plans d'estudi o per a la formació del seu personal i professorat. Més de 10.000 centres de formació en més de 150 països ja coneixen els seus avantatges i l'utilitzen amb gran èxit.


Centres privats de formació NO regulada


Uneix-te a una gran Xarxa de Centres

tr@iningtutor és el millor aliat per al seu Centre de Formació tant en ensenyament privat transversal, com en la formació d'adults, la formació ocupacional i contínua.


+INFO

LiveZilla Live Chat Software

Accés al campus

Campus Avança
Campus Trainingtutor
Campus Adalid
Campus RosettaStone

Notícies

Cursos SOC 2017-2018
13-11-2017
Cursos SOC 2017-2018

Nous cursos subvencionats per persones en situació d'atur!!! 

Ja podeu fer la inscripció als cursos que es realitzaran al nostre centre de Mataró i Barcelona.


+info

Nous cursos de Màrqueting Online
11-07-2017
Nous cursos de Màrqueting Online

Ja tenim programats nous cursos al Setembre de Xarxes Socials i Màrqueting Digital. 

Cursos 100% Subvencionats per treballadors i autònoms. 

+info

Cursos subvencionats d' HABILITATS DIRECTIVES
26-06-2017

Després de l'estiu ja tenim programats diversos cursos subvencionats per treballadors en actiu i autònoms.

Pots millorar el teu anglès, pots aprendre què és i què fa un Community Manager o aprendre a projectar la teva Marca Personal... També pots potenciar les teves habilitats, a la mà d'en Marc Jovani, amb els cursos que tot seguit t'anunciem:

+info

Vols rebre el nostre newsletter?

INSCRIU-ME

Els nostres clients


finalContent
FaceBook Twitter
Copyright © 2010 · Trainingtutor
Aquest web està optimitzat per una resolució de 1024 x 768px o superior.
Valid XHTML 1.0 Strict CSS Válido

Powered by LA TACA

Internet Explorer 6+
Mozilla Firefox 3+.
Opera 9+
Safari 4+