Trainingtutor   FaceBook Twitter

Educació > Xarxa de centres

tr@iningtutor és el millor aliat per al seu Centre de Formació tant en ensenyament privat transversal, com en la formació d'adults, la formació ocupacional i contínua i en les diverses modalitats presencial, online, offline i distància, des de cursos monogràfics a Màsters en col•laboració amb prestigioses universitats.

Aliats molt potents pel seu Centre. Actualment els Centres de Formació No Regulada necessiten imperiosament accedir a les noves tecnologies de comunicació, a l’ e-learning, han d'implantar modalitats oline i offline en la seva metodologia, han de professionalitzar la seva gestió, rebre formació pels seus directius i equips en àries tan vitals com màrqueting, vendes i formació de professorat online entre d'altres, per a això necessiten aliances, nosaltres li proporcionem les millors.

tr@iningtutor comparteix amb vostè els seus millors aliats i l'ajudarà a integrar-se en la Xarxa de Centres Adalid Inmark.

Uneix-te a un Grup Empresarial generador de sinergies i que aporta al seu Centre més possibilitats de negoci, fons editorial únic, continguts online i offline, accés a l'execució de contractes programa de formació contínua o participar en la formació en grans empreses, la possibilitat d'ampliar les seves actuacions a altres àmbits com la consultoria estratègica o de RRHH entre molts altres.

Grup Inmark, serveis de Consultoria Estratègica i Recursos Humans, Formació de Directius, creació i gestió de Xarxes de Vendes, Call-center, Tele-màrqueting, Serveis d'ETT, disposa d'un equip de més de 300 consultors a Mèxic, Argentina, Xile , Colòmbia, Perú, Veneçuela, Portugal i Espanya. Compta amb empreses col.laboradores en tretze països europeus a través de la xarxa Euroinmark.

Adalid Inmark, Xarxa de més de 100 centres de formació a nivell nacional, Delegacions a totes les comunitats autònomes i un fons editorial i de cursos transversals online i offline únic.

RosettaStone ® el líder mundial de l'ensenyament d'idiomes amb els seus 31 idiomes que són parlats pel 90% de la població mundial, amb més de 10.000 centres de formació en més de 150 països i més de 6 milions d'alumnes en tot el món.

Faci el seu Centre també líder, fidelitzi i ampliï els seus clients, no ho dubti, les sinergies que es generen a l'integrar-se en un potent grup que factura més 30 milions d'euros, present a 8 països i expert les àries que a vostè li interessen són moltíssimes, això li permetrà l'accés a l'alta tecnologia, la i formació constant, la transferència de coneixement i la generació de més negoci. Aquesta serà la seva gran avantatge competitiva que li possibilitarà ser líder en el seu àmbit d'actuació i influència.

Garantia de qualitat pel seu Centre i una oferta de serveis única constantment actualitzada, a més de comptar amb l'esforç de companyies unides que treballen en el camp de la formació i la consultoria amb un objectiu comú: donar cobertura a projectes de gran envergadura i àmbit nacional així com desenvolupar metodologies i tecnologies innovadores que permetin adaptar la seva oferta a les demandes organitzatives i de formació que requereix l'actual societat, els mercats globals i la competitivitat.


+INFO

LiveZilla Live Chat Software

Accés al campus

Campus Avança
Campus Trainingtutor
Campus Adalid
Campus RosettaStone

Notícies

Cursos SOC 2018-2019
17-12-2018
Cursos SOC 2018-2019

Nous cursos subvencionats per persones en situació d'atur!!! 

Ja podeu fer la inscripció als cursos que es realitzaran al nostre centre de Mataró i Barcelona.


+info

Cursos Online Subvencionats per treballadors en actiu i en situació d'atur
13-11-2018
Cursos Online Subvencionats per treballadors en actiu i en situació d'atur Coneix la nostra oferta de cursos subvencionats pel Ministerio de Empleo i Fundae. Tenim cursos en Modalitat Online i Presencial al nostre centre de Mataró. 

Més info: http://trainingtutor.net/cursos.php

+info

Xarxes Socials 2.0
25-09-2018
Xarxes Socials 2.0

Últimes places disponibles!!! 

Curs subvencionat de la convocatòria FOAP 2017

Inici: Del 09-10-2018 al 26-10-2018

Horari: dies 09*-10-16-19-23-25 i 26 de 9:00 a 13:15 (*de 09 a 13:30)

Durada: 30 Hores

Centre: Mataró

Curs dirigit principalment a treballadors en situació d'atur que hagin cursat anteriorment una acció formativa corresponent a FOAP 2017: 

- Nivell d'estudis exigit. ESO o equivalent

 

+info

Vols rebre el nostre newsletter?

INSCRIU-ME

Els nostres clients


finalContent
FaceBook Twitter
Copyright © 2010 · Trainingtutor
Aquest web està optimitzat per una resolució de 1024 x 768px o superior.
Valid XHTML 1.0 Strict CSS Válido

Powered by LA TACA

Internet Explorer 6+
Mozilla Firefox 3+.
Opera 9+
Safari 4+