Trainingtutor   FaceBook Twitter

Empreses i Organitzacions

Formació en línia més de 300 cursos

Solucions específiques per a la implantació de sistemes e-learning i blended learning en la seva organització, disseny i posada en marxa de Portals de Formació personalitzats i adaptats a les seves necessitats.

Formació amb Certificacions Oficials recongudes. En el context actual de competitivitat i internacionalització del mon professional i educatiu, les empreses, els treballadors i els estudiants requereixen acreditar els coneixements adquirits dintre del marc europeu, així la nostre formació esta acreditada segons les directrius europees i el marc que estableix a l’estat espanyol la CRUE ( Conferencia de Rectors d’Universitats Espanyoles ) i el Acord CERTIUNI.

tr@iningtutor és la solució integral per a la formació en organitzacions i administracions públiques, els nostres serveis de consultoria e-learning avaluen les necessitats formatives, dissenyen el seu pla de formació i la millor manera d'implantar un sistema que s'adapti a les característiques i necessitats de la seva organització.

Quan la seva organització s'implanti el pla formatiu serà com resultat de l'anàlisi corporatiu, de les necessitats concretes i dels mitjans i tecnologies adequats.

La implantació d'un sistema d'e-learning és un avantatge competitiu important i un valor afegit per a la seva empresa que a més millora la competitivitat i professionalització i l'ajuda substancialment a la millora del clima laboral i la fidelització dels seus associats o públic a qui va dirigit.

tr@iningtutor compta a més amb aliances molt potents:

Grupo Inmark,serveis de Consultoria Estratègica i Recursos Humans, Formació de Directius, Força de vendes, Call-center, Tele-màrqueting, Serveis d'ETT..

Adalid Inmark, xarxa de més de 100 centres de formació a nivell nacional que li garanteixen la capilaritat necessària per fer arribar la mateixa formació a totes les seves delegacions i un fons editorial i de cursos transversals únic.

Adalid Inmark i la Universitat Nacional Educació a Distància (UNED), mitjaçant l’acord del programa de formació acreditada, que certifica més de 20 cursos del nostre catàleg en l'àrea de Noves Tecnologies. Això suposa que l'alumne pot certificar-se amb crèdits ECTS després de superar l'examen corresponent. Els exàmens es realitzaran en convocatories per establertes als centres tr@iningtutor

Trainingtutor és Agent Bulats per tot l’estat i per tant Centre Examinador Oficial.

Desenvolupat conjuntament per la Universitat de Cambridge ESOL Examinations, Alliance Française, Goethe-Institut Inter Nationes i la Universitat de Salamanca, el Servei d'Avaluació d'Idiomes per als negocis BULATS és un sistema de proves d'idiomes específic per a empreses i organitzacions que necessitem una manera fiable d'avaluar la capacitat lingüística dels grups d'empleats o estudiants.

BULATS està dissenyat per avaluar la competència lingüística dels empleats que necessitin utilitzar un idioma estranger en el seu treball, i per als estudiants i empleats en cursos d'idiomes o en cursos professionals de negocis, on la capacitat en llengües estrangeres és un element important del curs.

Els agents BULATS, tenim les següents tasques encomandes:

• Assegurar les directrius i les normes de Cambridge ESOL
• Garantir un funcionament eficient dels exàmens BULATS
• Proveir d’excel.lent servei al client
• Informar al mercat dels nous producte de Cambridge ESOL

http://www.trainingtutor.net/bulats

tr@iningtutor ( Premià invest, SL.) és Centre Autoritzat IT Academy i Microsoft Certified Partner. Les certificacions de Microsoft aporten resultats valuosos i mesurables a estudiants, professionals de TI, els seus directors i les organitzacions que les empren. Aquestes certificacions s'han dissenyat per oferir el reconeixement que necessita per a ajudar a avançar en la seva trajectòria professional i oferir als empleats una validació de les seves habilitats amb les Certificacions Oficials Microsoft.

tr@iningtutor ( Premià invest, SL.) és Centre Autoritzat Examinador pel Linux Professional Institute (LPI), organització sense ànim de lucre que atorga certificacions professionals de Linux a administradors de sistema, així com, programadors. L'institut aplica els exàmens en gairebé tots els països del món i proporciona una àmplia gamma de certificacions, LPIC, per a professionals.

RosettaStone®, líder mundial en ensenyament d'idiomes online i offline amb solucions per a l'aprenentatge de fins a 31 llengües parlades pel 90% de la població mundial amb la més potent i exclusiva tecnologia, basada en un principi natural un mètode d'immersió lingüística Dynamic Immersion. Milers d'empreses, organitzacions i administracions públiques en més de 150 països han utilitzat el programari de RosettaStone® i més de 6 milions d'alumnes s'han beneficiat del mateix i avui parlen una nova llengua.

Garantia de qualitat certificada i d'una oferta de serveis única i comptar amb l'esforç de companyies unides que treballen en el camp de l'e-learning, consultoria i formació amb un objectiu comú: donar cobertura a projectes de gran envergadura i àmbit nacional així com desenvolupar metodologies i tecnologies innovadores que permetin adaptar la seva oferta a les demandes organitzatives i de formació que requereix l'actual societat, els mercats globals i la competitivitat.


+INFO

LiveZilla Live Chat Software

Accés al campus

Campus Avança
Campus Trainingtutor
Campus Adalid
Campus RosettaStone

Notícies

Cursos SOC 2017-2018
13-11-2017
Cursos SOC 2017-2018

Nous cursos subvencionats per persones en situació d'atur!!! 

Ja podeu fer la inscripció als cursos que es realitzaran al nostre centre de Mataró i Barcelona.


+info

Nous cursos de Màrqueting Online
11-07-2017
Nous cursos de Màrqueting Online

Ja tenim programats nous cursos al Setembre de Xarxes Socials i Màrqueting Digital. 

Cursos 100% Subvencionats per treballadors i autònoms. 

+info

Cursos subvencionats d' HABILITATS DIRECTIVES
26-06-2017

Després de l'estiu ja tenim programats diversos cursos subvencionats per treballadors en actiu i autònoms.

Pots millorar el teu anglès, pots aprendre què és i què fa un Community Manager o aprendre a projectar la teva Marca Personal... També pots potenciar les teves habilitats, a la mà d'en Marc Jovani, amb els cursos que tot seguit t'anunciem:

+info

Vols rebre el nostre newsletter?

INSCRIU-ME

Els nostres clients


finalContent
FaceBook Twitter
Copyright © 2010 · Trainingtutor
Aquest web està optimitzat per una resolució de 1024 x 768px o superior.
Valid XHTML 1.0 Strict CSS Válido

Powered by LA TACA

Internet Explorer 6+
Mozilla Firefox 3+.
Opera 9+
Safari 4+