Trainingtutor   FaceBook Twitter

Cursos presencials idiomes


· Anglès

Exàmens oficials University of Cambridge

· Cursos presencials de Francès

Exàmens oficials Alliance Française


L´escola


Des de la seva fundació el 1990, atresora una dilatada experiència en la formació de particulars, empreses, directius i treballadors en el camp dels idiomes les TIC i la gestió empresarial. Destaca la nostra experiència en e-learning ja que des de l`any 2000 la nostra plataforma www.trainingtutor.net espionera i líder en la formació on-line amb més de 50.0000 alumnes formats.


Comptem amb centres presencials propis a Barcelona, ??Mataró i Premià de Mar i centres de formació col · laboradors i associats a Catalunya i l`Estat Espanyol.


Aules lluminoses i espaioses dotades conexiona Internet - Wifi. L`ambient de l`escola és internacional, amigable, obert i molt personal. Els empleats parlen anglès, alemany, francésy per descomptat català i castellà.Disposem de les certificacions en processos de qualitat UNE-EN-ISO 9001:2000 i UNE 66181


Centre col · laborador de "Departament d`Empresa i Ocupació" de laGeneralitat de Catalunya, NC 1367 , des de l` any 1992.


Centre examinador Autorized BULATS Agent , que ens permet realitzar exàmens oficials de Cambridge, Goethe Institut, Alliance Française i Universitat de Salamanca


Formació certificada segons el marc Europeu de les llengües del Consell d´Europa "Common European Framework of Reference for Languages"MètodeLa metodologia és totalment dinàmica, interactiva, comunicativa i participativa, se segueix la teoria de les "Nou fases del procés educatiu" dissenyada per RobertGagnes (elprincipal investigador dels mètodes d`educació per a adults a USA): Nine Events of Instruction .


Es basa en principis lògics tenint en compte que els idiomes s`aprenen parlant. Està avalat pel Mètode comunicatiu d`Ensenyament on la interacció amb l`alumne és total, interactua amb els continguts amb el professor i amb el grupofavoreciendoel "aprendre a aprendre" medianteel qual l`alumne es submergeix, esbrina, prova, ejercitayen definitiva aprèn.


Els cursosson dinàmics i interactivosyse estimula la participació de l`alumne amb el professor i el grup utilitzant-se també mitjans tecnològics i visuals Cd, DVD i pel · lícules didàctiques, projector, fòrum d` debateen xarxes socials Facebook i Twitter, biblioteca virtual i altres. Es tracta que els alumnes desenvolupin els valors específics de la comunitat educativa, participin i obtinguin el màxim rendiment i aprofitament.


L`avaluació és contínua els mòduls se superen realitzant totes les unitats didàctiques que el formen. Aquestes unitats es componen d`activitats teòriques i pràctiques i se centren en l`alumne com a objectiu, l`ajuden a assolir els seus objectius, marquen el ritme i ajuden a seguir, ordenen l`aprenentatge i concreten les consultes la relació amb el tutor i el grup.


Paper fonamental el tenen també els treballs extra escolars que han de desenvolupar els alumnes i el seu minuciós control per part dels professors.


ProfessoratTots els nostres professors una contrastada experiència professional en l`ensenyament d`idiomes i una acreditada formació universitària, principalment diplomats o llicenciats en interpretació, filología i/o docència. Normalment han viscut alguns anys en el país propi l`idioma a ensenyar o bé són nadius.


Realitza una prova de nivell

+INFO

LiveZilla Live Chat Software

Accés al campus

Campus Avança
Campus Trainingtutor
Campus Adalid
Campus RosettaStone

Notícies

Cursos SOC 2017-2018
13-11-2017
Cursos SOC 2017-2018

Nous cursos subvencionats per persones en situació d'atur!!! 

Ja podeu fer la inscripció als cursos que es realitzaran al nostre centre de Mataró i Barcelona.


+info

Nous cursos de Màrqueting Online
11-07-2017
Nous cursos de Màrqueting Online

Ja tenim programats nous cursos al Setembre de Xarxes Socials i Màrqueting Digital. 

Cursos 100% Subvencionats per treballadors i autònoms. 

+info

Cursos subvencionats d' HABILITATS DIRECTIVES
26-06-2017

Després de l'estiu ja tenim programats diversos cursos subvencionats per treballadors en actiu i autònoms.

Pots millorar el teu anglès, pots aprendre què és i què fa un Community Manager o aprendre a projectar la teva Marca Personal... També pots potenciar les teves habilitats, a la mà d'en Marc Jovani, amb els cursos que tot seguit t'anunciem:

+info

Vols rebre el nostre newsletter?

INSCRIU-ME

Els nostres clients


finalContent
FaceBook Twitter
Copyright © 2010 · Trainingtutor
Aquest web està optimitzat per una resolució de 1024 x 768px o superior.
Valid XHTML 1.0 Strict CSS Válido

Powered by LA TACA

Internet Explorer 6+
Mozilla Firefox 3+.
Opera 9+
Safari 4+